Hur långt går du för underhållning?

Det är ett diskussionsämne när det avslöjades att hon funderade på att gifta sig med sin pojkvän, som tyckte om nattlivet och hade många problem med kvinnor.

Herr A, som nyligen avslöjade sin berättelse genom en online-community, startade inlägget och sa: “Redan innan jag träffade min pojkvän var han känd som en person som gillar att ha kul med kvinnor, så att säga.”

Han sa att hans pojkväns förflutna inte var ett stort hinder för att starta ett förhållande. Det berodde på att tiden vi hade tillsammans var rolig och våra personligheter matchade bra. Men innan äktenskapet var det A, som sa att hans problem fördjupades när han kom ihåg flera fall där hans pojkvän var upprörd under dejtingsperioden.

Det började med en ex-flickvän. I början av förhållandet slog Mr. A upp det faktum att hans pojkvän, som sa att han skulle resa med flera vänner, hade tillbringat tid med sitt ex. Vid den tiden såg A, som tydligt hade förklarat separering vid den tiden, sin pojkvän tigga om en chans, “Ge mig en chans”, och till slut försvagades hans hjärta.

Men A sa att det verkliga lidandet hade börjat. När han träffade honom fick han reda på att hans pojkvän hade gått in i en underhållningsanläggning och hade varit i kontakt med andra kvinnor. A sa att det fanns en tid då han krävde en affärsresemassage hemma.

Pojkvän protesterade. Allt detta hände innan vi släppte upp med A. Pojkvännen grät: “” Jag erkänner att jag levde som skräp. Men allt hände innan jag träffade dig igen. Jag har inte gjort det sedan jag lovade dig att jag skulle gå all-in. ” Han tillade: “Jag riskerar mitt liv för att fixa det.”

För närvarande sägs Mr. A: s pojkvän arbeta hårt för att boka möten. Icke desto mindre fördjupades Mr. A: s problem. Han sa, “Jag har sett botten på den här personen, så jag tror inte att det finns något att vara arg på längre, men när jag funderar på att ljuga för mig blir jag arg. Mitt hjärta ruttnar efter att ha accepterat saker som inte borde ‘ t bli förlåtna.” ‘med undantag för de sopor förflutna, det är bara roligt när vi är tillsammans det är bra, men jag vet inte om det är okej att gifta sig.’

Netizens som kom över historien kommenterade, “Varför vill du ta bort någon med ett problem?”, “Det är roligt att vi träffar, men vi ska till och med gifta oss”, “Är inte svaret redan fast?”, ‘det är förvånande att detta är något att oroa sig för’, ‘kontakta din föräldrar direkt’, ‘det kan bli värre när du gifter’, ‘det finns ett talesätt att hjärtat inte ändras’, “Jag hoppas att du älskar dig själv mer”, etc.

Om så är fallet, 강남가인안마 i vilken utsträckning påverkar en älskares förflutna deras förhållande?

Å andra sidan sa 56% av respondenterna att deras tidigare kärlekshistorier inte var till hjälp mellan älskare. Om en älskare frågade mig om min kärlekshistoria svarade 49,3% “Jag kommer att berätta lögner i god tro”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다